CHP Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili büyük bir dosya duyuracağını açıklamıştı.

"Ama Süleyman Soylu sen yarını bekle. Yarın burada bir dosya açıklanacak, bir büyük dosya... Yarın burada Süleyman Soylu'nun cevap vermesi gereken, cevabından kaçamayacağı, yine kimyasının bozulacağı bir dosya hazırlanacak" ifadelerini kullanan CHP'li Özel'in sözleri gündemde bomba etkisi yaratırken, beklenen açıklama geldi. TBMM'de gerçekleştirdiği basın toplantısında Özgür Özel, Bakan Soylu'nun 'troll ordusu' hakkında detayları anlattı.

Trol ordusunun başındaki ismin Bakan müşaviri olan Emin Şen olduğunu iddia eden Özel, "Eminimsi'nin cep telefonunda kaç tane hesap var bilinmez ama Jandarma Genel Müdürlüğü ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tweetlerini aynı telefondan atacak yetki var. Troll ordusunun komutanı biz Soylu'yu eleştirdiğimizde şanlı jandarmayı kalkan ediyor" ifadelerini kullandı.  

İşte Soylu'nun trol ordusunun başındaki isim

Özel'in açıklamalarının satır başları şöyle oldu:

"Gaziosmanpaşa'da başladığı siyasi hayatına DP Genel Başkanı olarak devam edip merkez sağın prensi olarak gösterildi. DP'nin genel idare kurulunun "hayır" oyu vereceklerini ilan etmesine rağmen 12 eylül 2010 referandumunda evete çalışmaya başladı. FETÖ finansmanını sağladı. Fethullah Gülen'i ziyarete gittin mi diye sorduğumuzda yanıt vermedi. Kendisi FETÖ terör örgütünden dolayı ilk sivil, siyasi ihraç.  Şimdi o ihraç süreci ve devamını konuşacağız. 2012'de AKP genel başkan yardımcısı oldu.  Ağustos'ta İçişleri Bakanı oldu. 

"İÇİŞLERİ BAKANI OLDUĞUNDAN BERİ TROL ORDUSU OLDUĞUNU BİLİYORUZ"


Süleyman Soylu İçişleri Bakanı olduğundan beri bir trol ordusu olduğunu biliyoruz. Süleyman Soylu'nun trol ordularının muhaliflere neler yaptığını biliyoruz da bir isimle başlayacağım. Adı Emin Şen. 4 Ekim 2016 tarihinden itibaren bakan danışmanıdır. Sosyal medyada ismi 'eminimsi'dir. Kendisi 'eminimsi' olduğunu kabul etmiştir. Süleyman Soylu'nun il il dolaşıp trollük dersleri verdirdiği kişidir AK Parti'de teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı iken.

Geriye gidildiğinde Süleyman Soylu'nun her ilçede gençlik kolları düzeyinde sosyal medya eğitimi adı altında trollük eğitimi verildiğini tespit edebilirsiniz sosyal medyadan.

EMİN ŞEN'İN BAĞLANTISININ OLDUĞU ŞİRKETLER

Devlet memurları gibi bakanların müşavirleri de şirket kurma yasaklarına ve şirket yöneticiliği yasağına tabiidir. Emin Şen'e ait Native Teknoloji var. Bu şirkette Erkan Gül, Burak Gül ve Erkan Şen var. Bir şirket daha var ki 2010 yılında Emin Şen tarafından kurulmuş ve hep hissedarı hep yöneticisi. 12 yıldır bu suçu işliyor. 12 yıldır ortakları var. 2010'da referandumda ortakları Hasan Parlak, Neslihan Eroğur ve Müptecel Kılıç. Bir bakan müşavirinin şirketinin olduğunu, o şirketinin eski ortaklarının FETÖ'nün sosyal medya harekatı Genç Sivillerin olduğunu, ortakların gittiğini ama kendisinin kaldığını gördük. 

"EBABİL HAREKATI"

Bu arkadaşlar ne iş yapıyorlar? Sosyal medya yönetimi yapıyorlar, parayı buradan buluyorlar. Bu paraları dağıtıyorlar. Dağıttıkları ne işler yapıyor? Ebabil Harekatı Telegram kanalı: 25 tane yöneticinin kendi içlerinde verdikleri kararı göreceksiniz. biz Lut kavmiyiz, Ebabil kuşları perişan edecek ya... 

Sayın Davutoğlu çıkmış bir televizyon kanalına. Ebabil Harekatı'nın 8 bin tane trolü itibar suikastıne başlıyor. Ekrem İmamoğlu için hazırlanıyorlar. Yalanı buluyorlar, 8 bin trole talimat veriyorlar. Ebabillerden biri de Alpay Özalan. 

Bunların AK Parti'yi savunduğu durum AK Parti'nin Süleyman Soylu'yu savunduğu durumdur. Bunlar için ben Lut Kavmi isem Berat Albayrak da o kavimdendir. Bunlar Süleyman Soylu'nun troll ordusudur. Maaşını kendisi değil bakanlıkların bağlı kuruluşları ve birkaç tane belediye vermektedir. 

milligazete

Editör: İbrahim Halil Aksoy