TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu'nda Pazar günü deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşacak olan Malatya Belediyespor, taktik çalışmayla maçın hazırlıklarını tamamladı.
Yeşiltepe Tesisleri'nde, Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde çalışan turuncu-yeşilli takım taktik ağırlıklı çift kale maçla Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Cumartesi günü karayoluyla Batman'a hareket edecek olan Malatya Belediyespor'da kart cezalısı Mehmet Ali Yakışık ve sakatlığı devam eden Gökhan Erdöl dışında eksik bulunmuyor.
Öte yandan basın mensuplarının sorularını cevaplayan takımın Basın Sözcüsü Selim Pilten, klasman grubuna iyi başladıklarını ve bunun devamını sağlamak istediklerini kaydederek, "Klasman grubuna iyi başladık. İyi bir takımımız var ve iyi mücadele ediyoruz. Batman Petrolspor karşısında iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum" dedi.