@metinverim: Vida: Görüyo musun Uğurcan Çakır'ı. Adam uçanı kaçanı yakalıyor | Karius: Haklısın valla abi. O kaleciyse ben top toplayıcısıyım..

@siyahalpacino: Uğurcan gerçekten Florya’ya kadar gelip boyu kısa diye gönderilmişse vah ki vahhh.

@fatihusludur: Muslera futbolu bıraktığı gibi Uğurcan’ı alalım 10 sezon daha gideriz.

@ardabasaran: Uğurcan şu an tartışmasız en iyi kaleci.

@Volkan_Agir: Uğurcan Çakır çok büyük oynuyor.. kariyer maçı..

@sedatturkylmz61: 40 milyon euro diyeceksiniz. Uğurcan Çakır (DUVAR)

@1905GSFANS: Türkiye'nin en iyi kalecisi Muslera, en iyi türk kalecisi de Uğurcan Çakır'dır. Altay Bayındır'ın ise bu konularla herhangi bir alakası yoktur..

@emirtimurrr: Uğurcan Çakır bu gözlerin gördüğü en iyi Trabzonspor kalecisisin..

@atavratzlatan: futbolda atanın ve tutanın iyi olacak derler. adamların atanı alexander sörloth, tutanı uğurcan çakır.. inanılmaz.

@kaya9733: Beşiktaş’ı kutlarım mükemmel oynadı! Atamayana atarlar! Trabzonspor Uğurcan Çakır’a ve Beşiktaş’ın golcülerine dua etsin! Maç 7-2 biter di!

@kshn61: Biri geliyor kurtarışlarıyla maçın kaderini değiştiriyor diğeri ise yaptığı mücadele ve attığı goller ile çok büyüksünüz Uğurcan Çakır ve #alexandersörloth

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan kritik mücadele nefesleri kesti! İki takımın da öne geçtiği maç 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Zirvede Sivasspor-Alanyaspor ve Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının olduğu haftada mutlak 3 puan isteyen iki takım da tempolu bir futbol sergiledi.

 

Editör: İbrahim Halil Aksoy