CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'dan flaş bir iddia geldi. Sel afetinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, sel mağdurlarına sahra hastanesi olarak hizmet veren camiinin sel bölgesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın cuma namazı kılması için boşaltıldığını iddia etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 gündür sel felaketi ile mücadele eden Batı Karadeniz'e, Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine gitti. CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Erdoğan'ın sel bölgesine yapacağı ziyaret öncesinde sel mağdurları vatandaşlara sahra hastanesi olarak hizmet vermek için kullanılan caminin sel bölgesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuma namazı kılması için boşaltıldığını söyledi.

"ERDOĞAN’A HİZMET VERSİN DİYE BOŞALTILDI"

CHP'li Baltacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Dün bu camii Bozkurt’taki sel mağdurlarına sahra hastanesi olarak hizmet veriyordu, bugün Erdoğan’a hizmet versin diye boşaltıldı" ifadelerini kullandı. Sel bölgesinde tepki çeken hareket! Cami Erdoğan için boşaltıldı

 

 

Editör: İbrahim Halil Aksoy