Beraberinde AK Parti İl yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Gazetesi Bölge Temsilciliğini ziyaret eden Av.Bülent Tüfenkci, burada temsilci Celal Koyuncu ile bir süre görüştü. Tüfenkci ve il yönetimi üyelerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu, Tüfenkci’yi Ak Parti İl Başkanlığı döneminde her zaman gıpta ile takip ettiklerini belirterek bundan sonraki süreçte de kendisine başarılar diledi.


Her zaman ortada olmanın bir erdemlik olduğunu vurgulayan Koyuncu, Tüfenkci’nin de görevleri boyunda her zaman adaletli ve ortada olduğunu söyledi. Koyuncu ziyaret sırasında ayrıca gündemde olan okullarda kuru üzüm dağıtılması konusunda da bir talepte bulunarak buraya gelen her siyasetçiden dağıtılacak üzümün yanında kayısın da ilave edilmesi için talepte bulunacaklarını söyledi.

bülent tüfenkci

Tüfenkci ise, “Bizler siyasetçi olarak elimizden geldiği kadar edindiğimiz bilgi ve beceriyi başka bir yere taşıma noktasında bir niyet tezahüründe bulunduk” dedi. 

Malatya sevdası ile sürekli hem teşkilat ile hem de STK’lar ile istişareler halinde olduklarını belirten Tüfenkci, bundan sonra da da bunu sürdüreceklerini kaydetti.

Kayısının Malatya’nın en önemli gelir kaynaklarından biri olduğunu ifade eden Tüfenkci, il başkanlığı döneminde de milletvekilleri ile kayısı konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi. Kayısının okullarda dağıtılması noktasında da Başbakan Davutoğlu’nun Malatya ziyaretinde konuyu kendilerine ileteceklerini belirten Tüfenkci, “Ama ben öyle zannediyorum ki ondan önce de bu konularla ilgi Sayın Başbakan’ı bilgilendireceğiz. Kayısının okullarda dağıtılması konusunda inşallah milletvekilleri ve STK’larla ortak harekete ederek müjdeli bir haber alacağımızı düşünüyoruz” dedi.


ahmet davutoğlu

Editör: İbrahim Halil Aksoy