AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanyol İlçesi ve Gökçe Beldesine giderek burada vatandaşlarla görüştü.
Milletvekili Çalık, Doğanyol Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey'ide ziyaret etti. Doğanyol ilçe girişi ile ilgili yol genişletme çalışmalarının hızlandırılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşmeler yaptığını aktaran Çalık, yol yapım ve emniyet sahası içerisinde kalan taşınmazların tespitlerinin tamamlanmasının ardından, taşınmaz maliklerin anlaşmaya çağrılarak kendilerine kamulaştırma bedellerinin ödeneceğini bildirildi.
Doğanyol'a bağlı diğer yol projeleri hakkında da bilgi veren Çalık, "Şu an stabilize durumda bulunan Koldere-Poyraz ve Behramlı Köy Yoluna 1. Kat asfaltlama yapılacak. Şu an 1. Kat asfalt halinde bulunan Gümüşsuyu, Damlı ve Burç Köy Yollarının ise 2. kat asfaltlamaları tamamlanacak" dedi.
Doğanyol Merkezi Sulama Tesis Projesi'nin, halihazırda Etüd Müdürlüğü'nde proje aşamasında olduğunu belirten Çalık, Doğanyol Gökçe Göleti'nin ise 3 Ağustos 2010 tarihinde ihaleye çıkarılacağını bildirdi.
Vatandaşları 12 Eylül günü referandumda evet demeye davet eden Öznur Çalık, referandumun; 12 Eylül'ün acı hatıralarını silerek Türkiye'nin demokratikleşme adına kaybettiği yılları telafi etmek için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.
Editör: İbrahim Halil Aksoy