Beyaz Grup’ta 3-0 yendikleri Bayrampaşa maçı sonrası konuşan Yeni Malatyaspor'un savunma oyuncusu Ramazan Kahya önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele edip kazandıklarını kaydeden Ramazan, “Kornerden dönen topta Enes kırmızı kart gördü. Bu hatayı son maçlarda çok yapıyoruz. Ama kazanmak önemliydi. Son iki haftaya büyük avantajla giriyoruz. Ben bu sene bu işin olacağına inanıyorum. Çok yaklaştık gerçekten şampiyonluğa. Allah’ın izniyle başaracağız. Herkes dua etsin bize. Bu işi iman gücüyle buralara getirdik. Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Son iki maçımız kaldı. Bu güzel taraftarımıza bu sezon şampiyonluk armağan etmek istiyoruz” dedi.

ÇETİN: “BU SAATTEN SONRA BU İŞİ BIRAKMAYIZ”
Bayrampaşa ağlarına bıraktığı golle ligde gol sayısını 16’ya çıkaran Aydın Çetin ise “Golleri benim atmam hiç önemli değil, kazanalım, şampiyon olalım da golleri kim atarsa atsın” dedi.

Şampiyonluğa çok yaklaştıklarını ve bu saatten sonra bu işin peşini bırakmaya niyetlerinin olmadığını ifade eden Aydın, “Bugünkü galibiyet çok önemliydi. İnşallah İzmir’den şampiyon döneceğiz. Biz takım olarak bu işe tamamen kilitlendik. Bu saatten sonra da bırakma niyetinde değiliz. Artık son iki maç kaldı. Her şeyimizle bu maçlara kilitlendik. Yeri geldi geceleri uyuyamadık, yeri geldi idmanda bir şey yapamadık ama bu tamamen çok istememizden kaynaklanıyor. İnşallah bu işi başaracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: İbrahim Halil Aksoy