Başkan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim ettikten sonra, Başkanlık Koltuğunu devralan Damla ÖZTÜRK Fen İşleri Müdürü Beril GÖKBULUT'u çağırarak okulu hakkında yapılmasını istediği tadilatı anlattı. Okulun bahçesinin ve yolunun yapılmasını isteyen ÖZTÜRK Belediye Başkanına teşekkürlerini sundu. 
 
Başkan Vahap KÜÇÜK " Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutluyoruz. 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi, ulusal egemenliğe dayalı, Cumhuriyet rejimiyle yönetilen yeni Türk Devletinin sağlam temelini oluşturmuştur. Bu tarih Türkiye Cumhuriyeti’nin doğuşu ve Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu dönemin başlangıcıdır. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açıldığı 23 Nisan; Hem Kurtuluş Savaşında halkımızı zafere götüren yolun başlangıcı, hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin müjdecisi olmuştur.

Milletimizin değerli varlığı olan çocuklarımızın, güzel bir ortamda yetişmeleri ve hiçbir sıkıntı ve güçlük çekmeden yaşamlarını sürdürmeleri temel amaçlarımız arasındadır.  Bu düşüncelerle bütün çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım." dedi.
Editör: İbrahim Halil Aksoy