30 Günde 30 Park Projesi ile belediyecilik anlayışında farklılık oluşturan Yeşilyurt Belediyesi, bir ay içerisinde 6 parkı daha hizmete sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 6 parktan biri olan Çukurdere Mahallesi’nde ki Gül Parkta incelemeler yaptı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Güner’le birlikte, yaklaşık 4 dönüm alanda yapılan ve tamamlanmak üzere olan parkta inceleme yaptı.

Polat, “Özellikle bizim kadim mahallelerimiz içerisinde siteler arasında kalmış 6 tane park alanı tespit ettik. Tespit edilen bu parklarımız ile ilgili çalışmalarımızı inşallah bir ay içerisinde bitirip, mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Hizmete açıldıktan sonra mahalle sakinlerinin nefes alabileceği, çocukların güvenle oynayabileceği bir alan haline gelecek. Bugün Çukurdere Mahallemizde bulunan Gül Parkı’mızda incelemeler yaptık. Çalışmalarımız tamamlandı, bu hafta içerisinde mahalle sakinlerimizin hizmetine sunucağız” dedi..
Şu ana kadar 45 parkı Yeşilyurtluların hizmetine sunan Yeşilyurt Belediyesi, 30 Günde 30 Park Projesi ile park çalışmalarına başlamıştı. Uygun alanların tespiti ve ihtiyaç olan bölgelerde park yapımı için çalışmalar ise devam ediyor.

Editör: İbrahim Halil Aksoy