Yeşiltepe’de çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılarda eksik oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör İsmail Tekin, kalan haftaların hepsinde final maçı oynayacaklarını belirtti.


İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İsmail Tekin, “Üst sıralarda üç tane şampiyonluğa oynayan takım kaldık. Geçen hafta 3 takımda deplasmanda oynadı maçlarını. Burada kaybeden yarıştan kopacaktı. Her şeyden önce bizim için daha önemliydi. Çünkü geriden takip ediyoruz. Puan farkı 7. Hakemler için pek konuşmak istemiyordum ama Şehit Kamil maçını hakeme rağmen kazandık.

Yine hakeme rağmen savunma oyuncularımız rakibimize pozisyon vermedi. Bu bana göre maçın en iyi tarafıydı. Tabi bu durum ilerideki maçlar için de bir güven verdi. Ligin ikinci yarısında hiç rakibimize pozisyon vermedik. Gol yemedik. Tabi bundan sonra hepimiz final maçı oynayacağız. Bu grubun her haftası öyle geçiyor. Kayıpsız götürüyoruz. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekliyoruz ama biz her hafta kendi maçımıza odaklanıyoruz. Bu hafta da Elbistan gelecek. Galibiyet için oynayacağız. Hazırlıklarımız bu doğrultuda” İfadelerini kullandı.

Editör: İbrahim Halil Aksoy