Geleceğe umutla bakan gençlerimiz için yepyeni bir Türkiye inşa edelim. Gelin birlik olalım el ele verelim ve güzel yarınlar için, mutlu bir gelecek için, Saadet dolu Malatya için çalışalım. Hepimizin yarınlara bırakacağı en güzel miras ekonomisinden teknolojisine, kültüründen bilimine kadar tam gelişmiş bir ülke kurmaktır.

Bu vesile ile İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine bizleri layık gören Başta Gençlik Kolları Genel Başkanımız Abdulkadir Karaduman Bey olmak üzere tüm kadrolarımıza teşekkür ediyorum. Malatya’mız için, Ülkemiz için daha çok çalışmaya gayret edeceğiz.”

Açıklamalarında bulundu.

Mehmet Akif Eroğlu kimdir?

1999 yılında Malatya’nın Battalgazi ilçesinde dünyaya geldi. İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir. 

Öğrencilik hayatının yanı sıra 2020 yılında ata mesleği olan kayısı ve inşaat sektörlerinde faaliyet göstermek üzere Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı üstlendiği AHC Tarım ve İnşaat Dış Ticaret ltd. şirketini iki ortağıyla beraber kurdu.

2021 yılında yeni yönetimle beraber saadet Partisi Malatya il yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. 17 Ocak 2023 tarihi itibariyle Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirilmiştir.

Editör: İbrahim Halil Aksoy