AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Erdoğan çifti, yaptırdıkları testlerinin pozitif çıkması sonrası karantinaya girdi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı son açıklamasında, sağlık durumunun iyi olduğunu ifade ederek, "Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanımla birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

FATİH TEZCAN ÇAMLICA CAMİİ İMAMINI HEDEF GÖSTERDİ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüse yakalanması gündemin ilk sırasına yerleşirken, iktidara yakınlığıyla bilinen Fatih Tezcan'dan ilginç bir çıkış geldi. Tezcan, bugünkü öğle namazının ardından yaptığı duada AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın adını anmadığını söylediği Çamlıca Camisi'nin imamını sosyal medyadan hedef gösterdi.

"Büyük Çamlıca Camii İmamı’na sorumuz: Mâlumunuz; Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ve hanımı Emine Hanımefendiler, hastalığa düçâr oldular" ifadeleri ile sözlerine başlayan Tezcan, "Öğle namazını müteakip ettiğiniz duada kendilerine ismen yer vermemenizin bizim bilmediğimiz fıkhî bir izâhı mı var?" diye yazdı.

Tezcan'ın bu tweetine, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı etiketlemesi dikkat çekti.

milligazete

Editör: İbrahim Halil Aksoy