AVATAR 2

Oscar ödüllü ünlü yönetmen James Cameron'ın merakla beklenen Avatar 2 filminin gösterim tarihinin bu yıl içersinde olması bekleniyor.

ÖLÜMCÜL DENEY 6- THE FİNAL CHAPTER

Serinin 6. ve son filmi olacak bölümde insan ırkını yok etmeye çalışan yapay zeka The Red Queen'in planlarını bozmaya çalına bir avuç insan ele alınacak. Milla Jovovich'in başrolünü oynadığı film merakla bekleniyor.

SUPERMAN VE BATMAN - DAWN OF JUSTICE

Henry Cavill, Ben Affleck, Jason Momoa ve Gal Godot'un başrollerini üstlendiği filmin gösterim tarihi 23 Mart 2016 olarak belirlendi. Filmin sponsorları arasında Türk Hava Yolları da bulunuyor. 

MAYMUNLAR CEHENNEMİ 3 - WAR OF THE PLANET OF THE APES

Yeni serinin final bölümü olması planlanan filmin adı War Of The Planet Of The Apes olacak. Filmin izleyenleriyle 29 Temmuz 2016'da buluşması bekleniyor.

KARAYİP KORSANLARI - DEAD MEN TELL TO TALES

Merakla beklenen yeni Karayip Korsanları filminin 7 Temmuz 2016'da vizyona girmesi bekleniyor.

CAPTAİN AMERİCA 3

Genel hikayesinin Captain America üzerinden ele alındığı filmde iki dost olan karakter Iron Man ve Captain America'nın birbirleri ile olan mücadelesi anlatılıyor.

CEHENNEM - İNFERNO

Dan Brown'ın Robert Langdon üçlemesinden uyarlanan serinin son filmi olan İnferno, 14 Ekim 2016'da vizyona girecek.

X-MEN - APOCALYPSE

Filmde evrendeki ilk ve en güçlü mutant olan Apocalypse ve ona karşı koymaya çalışan X- Men ekibinin mücadelesi ele alınıyor.

BUZ DEVRİ- COLLUSION COURSE

Milyonların beğeniyle takip ettiği ünlü animasyon film serisi Buz Devri'nin yeni filminde sakar ve komik karakterimiz Scrat yine meşe palamutunun peşinden koşturuyor. Ancak bu sefer yolu bir uzay gemisine çıkıyor ve ister istemez kendisini uzayda buluyor. Filmin vizyon tarihinin ise 22 Temmuz 2016 olması bekleniyor.

WARCRAFT

Efsaneleşen bilgisayar oyunu Warcraft'ın sinema perdesine uyarlanan filmi Haziran 2016'da gösterime girecek.

DOCTOR STRANGE

Marvel'in merakla beklenen filmlerinden biri olan Doctor Strange'de bir büyücünün mücadeleri anlatılacak.

STAR WARS ANTOLOGY - ROGUE ONE

İsyancıların Dead Star (Ölüm Yıldızı) planlarını ele geçirme çabası filmin ana konusu olacak.

SUICIDE SQUAD

Fimde gizli bir hükümet kurumu tutuklu süper düşmanlarını özel bir af karşılığında gizli operasyonlarında kullanmaya karar verir. Tabi suçluların suçlularla mücadelesi merakla beklenen bir konu...

STAR TREK BEYOND

Uzunca bir dönem dizi serileri ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Star Trek  günümüz film teknolojileri ile beyaz perdeye uyarlanmış ve milyonlar tarafından büyük beğeni kazanmıştı. Serinin en son filmi olan Star Trek Beyond 8 Temmuz 2016'da vizyona girecek

Editör: İbrahim Halil Aksoy