Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ayşehan Camii çevresinde yapılan çalışma neticesinde, 500 metrekare alan da rulo çim serimi gerçekleştirildi. 
Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Haluk Şener, Çevre Belediyeciliği kapsamında yapılan çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek ilçe genelindeki Cami, Kuran Kursları ve okullarda benzeri çalışmaların rutin olarak yapıldığını ifade etti.


Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yeşile ve doğaya karşı olan duyarlılığının çok yüksek olduğunu dile getiren Şener, “Malatya kamuoyu yakinen bilmekte olup, bu anlamda her geçen gün artan iş hacmimizle birlikte Battalgazi'yi çevresi ve yeşil alanları ile mazisine yakışır bir noktaya getirmek için gayret etmekteyiz” dedi.


Mahalle sakinleri ve cami cemaatinin talepleri doğrultusunda Ayşehan Cami’sinin çevresinde çevre düzenlemesi ve yeşil alan çalışması yaptıklarını söyleyen Şener, “500 metrekarelik alanda Rulo Çim çalışması yaptık. Cami yapılan çalışmalar sonrasında bölgeye yakışır bir hal aldı. Battalgazi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, sorumluluk alanımızdaki bölgelerde yeşil alan, bank, çöp kovası ve diğer hizmetleri de hızlı bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy