Bu toplantılar çerçevesinde son olarak Doğanşehir ilçesi değerlendirme istişare toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda 2023 yılı yatırım programı görüşüldü.
Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Kılıç, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Genel Sekreter Cemal Noğay, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, meclis üyeleri, Genel Sekreter yardımcıları ve daire başkanları katıldı.

“Sorunumuz kalmadı”
2019’dan bu yana Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğanşehir ilçesine yapılan hizmetler neticesinde, ilçedeki sorun ve eksikliklerin giderildiğinden bahseden AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, “2019 yılından bu yana Selahattin Başkanım ilçemize çok güzel yatırımlar yaptı. Göreve geldiğinde, ‘kanalizasyonsuz, susuz, asfaltsız hiçbir yer kalmayacak’ dedi ve hakikaten de dediği bütün yatırımları gerçekleştirdi. Selahattin Başkanım, göreve gelmeden önce mahalleleri ziyaret ettiğimizde vatandaşlar tarafından altyapı çalışmaları konusunda eleştiriler alıyorduk. Şu anda mahallelerimizi gezdiğimizde böyle bir sorunun kalmadığına şahit oluyoruz. İlçemize yapılan hizmetler Selahattin Başkanım ve ekibinin gayretleriyle oldu. MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e de teşekkür ederim, altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürdükleri gibi çalışmalar hakkında bizleri bilgilendiriyorlar. Bizlerde yapılan çalışmaları vatandaşlarımıza anlatabiliyoruz. Düzenlenen bu toplantının ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Editör: Metin Doğanlı