Beraberinde Darende Belediye Başkanı İsa Özkan ile birlikte ilçedeki esnafları ziyaret eden Milletvekili Öz, vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinledi.
Esnaflar, Milletvekili Öz'den Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için destek istediler. Öz, Darende ilçesinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, Küçük Sanayi Sitesi içinde bir çalışma yapılacağını belirtti.
Öz, "Türkiye'de son zamanlarda meydana gelen gelişmeleri sadece demokratikleşme olarak bakmayıp, ekonomik gelişmenin de sanayileşmenin de yolsuzluğun da yoksulluğun da en önemli çaresi demokrasinin oturmasıdır. Bu gelişmelerin millete topluma yansıması sadece siyasi olarak değil, ekonomik olarak da Türkiye'mizin Malatya'mızın, Darende'mizin insanlarına olacaktır" dedi.
Öz, ilçedeki tarihi mekanları da gezerek incelemelerde bulundu