Yapılan çalışmalar da enerji verimliliği spor anında en çok dikkat çeken husus olacaktır. Verimli kullanılan enerji hem spor esnasında hem de sonrasında oldukça faydalı sonuçlar almanızı olanak tanıyacak. Bu süreç içerisinde vücudun bazı ihtiyaçlarını gidermek ve gereken maddeleri almak son derece önemlidir. Özellikle yapılan antrenman öncesinde ve sonrasında alınacak bu amino asitler, kas yapısının oluşması ve korunmasında büyük fayda sağlayacaktır. yüksek profilde sahip olunan amino asit yapısıyla kas kütlelerini daha aktif bir şekilde koruyacaktır. Likit amino asitlerin yüksek profilde saf amino asit yapısı daha hızlı etkisiyle dikkat çekiyor. Tablet ve sıvı formlarda hazırlanan bu ürünler, yapısına göre daha kolay ve hızlı emilim süreçleri sayesinde istenilen performansı gösterebiliyor. BU ürünleri kullanırken antrenman öncesi veya sonrası gibi süreçleri göz önünde bulundurmak son derece faydalı. Zira antrenman öncesinde kullanılırken kasların gelişmesine yardımcı olacak likit amino asitler, yorucu geçen bu sürecin ardından da koruma etkisi sağlayacaktır. Likit amino asit kategorisinde yer alan ürünler Bcaa ve glutamin içerikleriyle iyi bir emilim sağladığı gibi en hızlı etkiyi de gösterecektir.

FAYDALANI NELERDİR?

Likit amino asitlerin insan vücuduna sağladığı bazı faydalar vardır. Kana karışma hızları hızlı ve esnek olan bu amino asitler,  kas kütlelerinin korunması, anabolik sürecin hızlanması gibi bir takım etkiyi size sunacaktır. Spor öncesinde ve sonrasında alınacak bu amino asitler, vücudun ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ideal bir tercih olabileceği gibi hedeflerinize ulaştıracak en yakın yardımcılarınız konumuna gelecektir. Bu ürünleri kullanmaya karar verdiyseniz tercihen spor öncesii veya sonrasında kullanımı denemeniz faydanıza olacaktır. Ürünlerin içerisinde bulunan AOL ağırlıklı madde, büyüme hormonunu tetikleyecek ve kas gelişimini destekleyecektir. Dikkat etmeniz gereken tek husus ise böbrek problemi olan kişilerde kullanım öncesi doktor tavsiyesi olacaktır. Bu ürünü kullanırken bol su tüketimi hayati önem taşımaktadır.

LİKİT AMİNO ASİT ÜRETİCİLERİ

Sporcu besinleri ve takviyeleri konusunda pek çok firma faaliyet göstermektedir. bu firmaların en önemlileri arasında kendine yer bulur. Dünyaca ünlü vücut geliştirici Joe Weider tarafından kurulan firma, önemli likit amino asit üreticileri arasında kendine yer bulur. Üst sınıfta ürettiği hammadde ve formülasyon sayesinde en önemli sporcu besin içerik zincirini oluşturan Weider, 100’ün üzerinde ülkede faaliyet göstererek sporcuların en iyi tercihleri arasında bulunur. Weider ülkemizde de önemli bir role sahiptir. Weider Nutrition ürüleri arasında yer alan likit amino asitler, ülkemiz sporcuları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

SATIN ALMA

Likit Amino asit üretimi konusunda önemli bir role sahip olan Weider ürünlerini Fitbull aracılığı ile temin edebilmeniz mümkün. Fitbull, size sunduğu weider ürünlerini en güncel ürün gamı ve ithalat garantisi altında vermektedir.  Hazır stok ve uygun ödeme koşullarından yararlanarak istediğiniz weider ürününe Fitbull ile sahip olabilirsiniz. 

Editör: İbrahim Halil Aksoy