ZAHİDE YETİŞ: Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

 

Attığı her adımla adından söz ettiren Ebru Polat geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'a gitti. Mezun olduğu okulun önünde poz veren Polat çektirdiği fotoğrafını şu notla paylaştı... "Yıllar sonra mezun oldugum fakülte de olmak mutluluk verici, avukatlar günümüz kutlu olsun"


KEMAL DOĞULU: İmam Hatip mezunu. Doğulu dergiye verdiği röportajda; Biz zengin bir aile değildik. Hatta fakir bir aileydik. Bayağı fakirlik sınırındaydık. Dolayısıyla benim şımarıklık yapacak lüksüm yoktu hiçbir zaman. Babam yoktu zaten, gemilerde çalışıyordu. 10 yıl boyunca evde değildi. Evde bir erkek yok. Oradan gönderebildiği kadar para gönderiyor. O yeterli değil. Beş kardeşiz. Çocuksun ve en basiti, kola içmek istiyorsun ama kola alacak parası yok annenin. Ne yapacağım? "Bana para ver" diyecek küstahlıkta bir çocuk olmadım.


SİBEL CAN: Can ilkokul mezunu bile değil. Ekonomik zorluklar yüzünden 12 yaşındayken okul hayatına son vermek zorunda kaldı.


SERAY SEVER: Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunu.


BEYAZIT ÖZTÜRK: Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu.


FAHRİYE EVCEN: Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okudu. Ayrıca Boğaziçi Üniversitesi'nin Tarih bölümünden mezun oldu.


MURAT BOZ: İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilgiler Bölümü'nde eğitimine devam ediyor.


CEM YILMAZ: Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünde okudu.


CÜNEYT ARKIN: İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu.


OKAN BAYÜLGEN: Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Fakültesi'nde master yaptı.


MERYEM UZERLİ: Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı.


TARIK AKAN: Yıldız Teknik Üniversitesi, Makina Mühendisliği ve Gazetecilik Enstitüsü'nden mezun oldu.


SEDA BAKAN: Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur.

KENAN İMİRZAOĞLU: Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nden mezun oldu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy