Yeni Malatyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın'dan Guilherme açıklaması geldi. Başarılı teknik adam Beinsports'a verdiği röportajda Guilherme'nin Beşiktaş'la görüştüğünü bildiğini söyledi.

"Bir temas olduğunu, görüşmelerin sürdüğünü biliyorum"
Gider mi kalır mı bilemiyorum. Tamamen kendisine kalmış bir şey. Ligin ilk yarısında asist ve gol anlamında çok ciddi katkı verdi takıma. Her antrenmana çıkar, çalışır. Hiçbir sorun yaşamadık onunla. Ben kalmasını isterim ama gitmek isterse de "Kal' diyemem. Transferin sonucunu bilmiyorum, bir temas olduğunu, görüşmelerin sürdüğünü biliyorum.

Sergen Yalçın bilimsel verilere inanıyor musunuz? yönündeki soruya, " Bilimsel metotlara değer veriyoruz. Her maçtan sonra veriler elime geçiyor. Bazı hocalar istatistiki bilgiler veriyor. Diğer hocalara biraz haksızlık oluyor. O veriler zaten herkeste var. Biz onları televizyonlarda değil, oyuncularımızda paylaşıyor. Ekran önü istatistik anlatma yeri değil. Oyunu yorumlamak lazım. O istatistikler bütün hocalarımızda var. İşin bir parçası ama ana şalter hiçbir zaman değil. Koşu mesafeleri, topla oynama oranlarına bakarak bir yere varamazsın. Neden? Oyunun doğal bir oyun olduğunu unutmamak lazım." şeklinde yanıt verdi.

Editör: İbrahim Halil Aksoy