Saadet Partisi, 9 Şubat Pazar günü saat 14:00’te Yenikapı Meydanı’nda Büyük Kudüs Mitingi gerçekleştirecek.

İstanbul’un 39 ilçesinde yoğun bir çalışma içerisinde olan partinin 81 ildeki teşkilatlarından da mitinge destek verilmesi bekleniyor.

Öte yandan her kesimden insanın Sivil Toplum Kuruluşlarının da mitinge destek vereceği belirtiliyor.

ABDULLAH SEVİM: HERKESİ MİTİNGE DAVET EDİYORUM

Saadet Partisi olarak düzenledikleri Büyük Kudüs Mitingi’ne değinen Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Abdullah Sevim, “Bu miting inanıyorum ki tarihi mitinglerden biri olacak. Bizler teşkilatımızın her kademesi ile tam manasıyla bir teyakkuz halindeyiz. 16 milyon İstanbullu kardeşimizin tamamını bu mitingden haberdar etmek ve katılımını sağlamak için organize olduk, oluyoruz. Ben bu vesile ile hangi partiye gönül vermiş olursa olsun, Kudüs sevdasında, Mescid-i Aksa sevdasında, Özgür Filistin sevdasında birleştiğimiz herkesi, istisnasız herkesi 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Yenikapı Meydanı’na davet ediyorum” diye konuştu.

YÜZYILIN ANLAŞMASINI TARİHİN ÇÖPLÜĞÜNE GÖNDERECEĞİZ!

ABD Başkanı Donald Trump’ın açıkladığı “yüzyılın anlaşması” isimli plana da değinen Sevim, “Kudüs İslam’ındır. Biz Kudüs ile ilgili, Filistin ile ilgili hiçbir dayatmayı kabul etmedik, edemeyiz. Bu konudaki baskılara asla boyun eğemeyiz. Şimdi de önümüze yüzyılın anlaşması adını verdikleri bir sözde plan ile çıktılar. Bu planı, yırtıp atacak ve tarihin çöplüğüne göndereceğiz. İnanırsak başarırız. Bunu yapabilecek güçteyiz” şeklinde konuştu.

 

Editör: İbrahim Halil Aksoy