Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya’nın Arguvan İlçesi’ne bağlı Yazıbaşı (Narmikan), Arapgir İlçesi’ne bağlı Selamlı,Yukarı Yabanlı, Aktaş ve Eski Arapgir mahallelerini tek tek ziyaret ederek sorunlar hakkında her mahallede istişare toplantısı gerçekleştirdi.
Mahalle muhtarları ve vatandaşların ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdiği toplantılarda konuşan Milletvekili Şahin, yerinde tespit edilen sorunların hızlı bir şekilde çözümü için sürekli saha çalışması yaptıklarını ve büyük oranda netice aldıklarını ifade etti.
Ziyarette Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Milletvekili Mustafa Şahin şunları ifade etti:
"Şu anda çatı aday etrafında bu ülkenin istikrarını bozacak bir noktada, AK Parti'ye karşı tamamı bir araya gelmişler. Bunların hepsini toplasanız bir çuvala koysanız AK Partinin karşısındaki ederi halk nezdinde sıfırdır. Çünkü milletimiz bunların geçmişte bizlere yaşattıklarını çok iyi bir şekilde biliyor, belleklerinden silemediler.Bakıyorsunuz Ekmeleddin İhsanoğlu'na, bu adam milliyetçi mi, muhafazakar mı, solcu mu, tanımı yok. Arayıp da bulamayacakları bir adam. Her renge uyacak, her şekle girecek bir vatandaş. Bu adamı getirmişler bu ülkeyi yönetmek için 70 yaşından sonra arkasında tamamı birden birleşmiş,kendi içlerinden bir adayı bulamamışlar. Adam gibi bir adam bulamamışlar ve kendi tabanlarına da ihanet ediyorlar. Kendi tabanlarının hiçbir zaman için aynı doğrultuda siyaset yapmayı düşünmedikleri Perinçekle aynı çizgideler. Marjinal sol örgütlerin tamamıyla MHP'liler,CHP'liler aynı çizgideler. Peki sizleri bir araya getiren nedir? Sağduyu sahibi olan insanlarımızın AK Parti etrafındaki kenetlenmeleri, bunları maalesef bugüne kadar sandıkta elde edemedikleri başarıyı birleşik bir koalisyon oluşturarak AK Parti karşıtlarını bir araya getirdiler. Allah'ın izniyle 10 Ağustos'ta 30 Mart'ta yedikleri şamarı burada da yiyecekler.Diğer taraftan bunların yanında Pensilvanya'da bulunan bir zavallı var. İhanet şebekesi var. Röntgenciler var. Yatak odamıza kadar izleyen, namussuz, şerefsiz insanlar var. Bu insanlar gelmişler, İşçi Partisi'nin yanında yer alıyorlar. CHP'nin yanında yer alıyorlar, ateist partilerin yanında yer alıyorlar. Müslümanlar bugüne kadar niçin bunlara destek verdi? Zekatlarını,infaklarını, kurbanlarını niye verdiler? Çocuklarını niçin teslim ettiler? Röntgencilik yapsınlar diye mi? Bugün önümüzdeki en büyük tehditlerden bir tanesi de Pensilvanya merkezli ihanet şebekesinin buradaki işbirlikçileridir"

Editör: İbrahim Halil Aksoy