Kardeşlik, paylaşma ve Allah’a yakınlaşmanın eşsiz örneği kurban ibadetinin vekalet yoluyla en güzel şekilde yerine getirebilmesi için bu yıl da 4 kıta 20 ülkede hazırlıklarını tamamlayan Vuslat Derneği 2020 yurt dışı kurban hisse bedelini 600 TL olarak belirledi.

Koronavirüs pandemisi sebebiyle çok zor zamanlar geçiren 20 farklı ülkedeki mazlum kardeşlerimizin sofralarına et, yüzlerine tebessüm, unutulmadıklarını göstererek kalplerine umut oluyoruz. Sadece kurbanınızı değil, Allah’a şükrünüzü, güzel niyetlerinizi ve infakınızı emanet olarak alıp, binlerce kilometre ötede adını bilmediğiniz coğrafyalardaki kardeşlerimize ulaştırıyoruz. İsminize özel hazırlanan, vekaletinizin okunduğu kurban kesim videonuzu bayram ile birlikte en kısa sürede sizlere ulaştırarak, kardeşlerimizin mutluluğuyla hep birlikte çifte bayram yaşıyoruz.

Vuslat Derneği olarak yıllardır bizlere olan güveninizle emanetlerinizi kıtalar aşıp en zorlu bölgelerde, en çok ihtiyaç sahibi olana ulaşabilmek gayretiyle; yüzbinlerce kurbanı, milyonlarca kardeşimize ulaştırmanın onurunu yaşıyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızı ve ülkemizi temsil ederek ulaştığımız her coğrafyadan binlerce dua, mutluluk ve sevinç toplayarak dönüyoruz.

Bu yıl da Afrika, Asya, Avrupa ve Amerika kıtasında 20 ülkede bayramın birinci günü bayram namazının ardından vekaletlerinizle kurbanlarınızı kesiyor, daha önce bölgede görevli ekiplerimizce belirlenen ihtiyaç sahibi mazlum kardeşlerimize et olarak dağıtıyor, kurbanınızın kesildiğini hem sms yoluyla hem de çağrı merkezimiz tarafından arayarak bildiriyor; “kurbanınız …… ülkesinde kesilmiştir, Allah kabul eylesin, şükür namazınızı kılabilirsiniz” müjdesini veriyoruz. Hem kalp mutmainliği hem de mutluluğun paylaşılmasında güzelliklerin hasıl olacağı niyetiyle vekaletinizin okunarak kurbanınızın kesildiği videoyu bayram ile birlikte telefonlarınıza ulaştırıyoruz.

Editör: İbrahim Halil Aksoy