Süper Lig'in 11. haftasında heyecan devam ediyor... Kasımpaşa, sahasında Yeni Malatyaspor ile kozlarını paylaştı. Zorlu karşılaşmayı ligin son sıralarında bulunan ev sahibi takım 2-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı ve rahat bir nefes aldı.

Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 54. dakikada Loret Sadiku ve 73. dakikada Umut Bozok kaydetti.

Kasımpaşa böylece puanını 9'a çıkararak 16. sıraya yükseldi. Yeni Malatyaspor ise maç fazlasıyla 12 puan ile 13. sırada yer alıyor.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Rumen teknik adam, ikinci yarı istedikleri performansı sergiliyemediklerini dile getirerek, "Oyun anlamında ilk yarı ile ikinci yarı arasında ciddi fark vardı. Kornerden gol yedik ve ardından gardımız düştü. Bunun için herkesin sorumluluk alması gerekiyor. Hafta içinde yapacağımız toplantıda futbolcularımızla bunları konuşup, çözümlerine bakacağız." diye konuştu.

Marius Sumudica, iyi oyunculara sahip olduklarını ve şu an transfer hakkında konuşmak istemediğini belirterek, "Adana Demirspor ve Altay maçında biraz daha ofansif oynamış olabiliriz ama bugün neler geliştiğini ben de anlamadım. Hafta içinde bunun çözümlerine bakacağız. Hiçbir zaman kameraların önüne çıkıp oyuncularımı eleştirmedim. Bu içimizdeki bir problem. Hafta içinde çözümlerini beraber arayacağız." ifadelerini kullandı.

 

Editör: İbrahim Halil Aksoy