İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı’nın bulunduğu binaya sabaha karşı saldırı düzenlendi. Sabaha karşı saat 04.00 civarında sopalı olduğu tespit edilen kişi tarafından  iş merkezi saldırıya uğradı.

İş merkezi girişinde bulunan kapı ve camların tamamen kırılmasıyla durum polise bildirildi. Çevreyolu yönüne doğru kaçtığı belirlenen saldırgan elinde sopayla birlikte yakalandı. Sabıkası bulunan Vahap Ş. adlı fail olayı kendisinin gerçekleştiğini belirterek suçlamaları kabul etti.


İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş, "Sabah saat 4 sıralarında gerçekleşen saldırının hemen ardından emniyet tarafımıza bilgi verdi. Ben sağlık sorunlarımdan dolayı gidemedim ancak yönetim kurulu arkadaşlarımız hem olay yerine hem de emniyete geçerek gerekli bilgiyi edindiler. Malatya’da esnaf olan aynı zamanda da taksicilik yapan genç bir şahıs olduğunu öğrendik. İş merkezinin önüne getirilip bırakılmış daha sonra ise sadece bizim logolarımızın bulunduğu tüm kapı ve camları sopayla kırmış. Şahsın suç dosyasının bayağı kabarık olduğunu öğrendik. Biz bu saldırının birilerinin yönlendirmesiyle yapıldığını düşünüyoruz. Zanlının emniyette rahatlıkla dolaşması çok manidar geldi bizlere" diyerek tüm partililere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Editör: İbrahim Halil Aksoy