İstediğiniz ev eşyasını daha ucuza elde edin!

Bugüne kadar internet üzerinden dikiş makinesi veya türk kahvesi makinesi gibi bir ev eşyası satın almak istediğinizde yaptıklarınızı şöyle bir hatırlayın. En uygun fiyatı bulmak adına saatlerce süren araştırmaların ardından yorgun düşmekten siz de sıkıldıysanız, geleneksel alışveriş anlayışını yeniden şekillendirmek için yola çıkan fiyatimbu.com platformuyla tanışmanın vakti gelmiş demektir!

Tamamen ziyaretçi odaklı hazırlanan bu site, satın almak istediğiniz ürün için bayilerin size fiyat teklifi sunmaları şeklinde işliyor. Ürünün teslim alınacağı gün ve adresi belirledikten sonra site yönetimi sizin adınıza bu talebi tüm beyaz eşya kampanyaları yürüten firmalara iletiyor ve fiyat teklifi topluyor. Bir anlamda bayiler size mal satabilmek için en uygun fiyatları hazırlıyorlar. Size kalan ise ürünü satın almak istediğiniz bayiye karar vermek oluyor. Böylece hem vakitten, hem de nakitten tasarruf etmiş oluyorsunuz.

Ücretsiz olması sebebiyle her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilmeye başlanan siteyi hemen ziyaret ederek satın almak istediğiniz ürüne daha uygun fiyatlarla kavuşmanın keyfini yaşamak için acele edin!

Editör: İbrahim Halil Aksoy