Olağanüstü olarak toplanan Komite, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme ödemesi yapılması hakkındaki tebliğ gereği, 2014 yılı 1. dönem işyeri ve çiftçi denetleme sonuçları ile 2014 yılı 1. dönem Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri'nin değerlendirilmesi konularını ele aldı.
Toplantının açış konuşmasını yapan Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Şevket Başyiğit, 2014 yılı birinci dönem Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteği Denetleme sonuçlarını hakkında bilgilendirme yaptı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi ise 2014-2015 yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri hakkında, komite üyelerine müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgi vererek, bundan sonra yapılması gerekenler ve atılacak adımlar noktasında fikir birliği yapılarak çalışmaların düzenli şekilde devam etmesi gerektiğini söyledi.


Daha sonra İl Müdürlüğü konu uzmanı Ziraat Mühendisi Oğuzhan Uzunoğlu, Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme ödemesi 1. dönem işyeri ve çiftçi denetlemeleri sonuçları hakkında sunum yaptı.
Toplantı, komite üyelerinin konu hakkındaki görüş ve temennileriyle sona erdi.

Editör: İbrahim Halil Aksoy