Partisinin İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Ülkede geçim sıkıntısı artarken bir avuç azınlık ‘ne sıkıntısı, soframızda ne eksik’ diyor. Siz bir de garibanın sofrasına bakın. O sofrada çöpten toplanan ekmek var” diyerek, vatandaşın yaşadığı geçim zorluğunun ne denli büyük bir hal aldığına dikkat çekti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, pandemi sonrası partilerinin yeni genel merkez binasında gerçekleşen ilk yüz yüze İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nda konuştu. Bitlis’te gerçekleşen helikopter kazası sonucu şehit olan 11 asker için taziyelerini sunan Karamollaoğlu, “Hepimizi derinden yaralayan böyle bir kazanın bir daha tekrar etmemesini niyaz ederiz” dedi.

“SİYASET EN GERGİN DÖNEMİNİ YAŞIYOR”

Türkiye’de siyasetin en gergin dönemini yaşadığını dile getiren Karamollaoğlu, “Ülkeyi ‘ya vatanseversin ya da vatan hainisin’ durumuna getirdiler. İktidar veya iktidara yakın isen vatansever, muhalefet ise hainlikle suçlanıyor. Sizi siyaseten tercih etmeyenleri ötelemeye ihtiyacınız var mı? Bundan dolayı sürekli kan kaybediyorlar. Ülke sorunlar ile boğuşuyor. Kabahatlerini örtmek için de suçu muhalefete yüklüyorlar” diye konuştu..

“YOLSUZLUK, RÜŞVET ALDI BAŞINI GİDİYOR”

Sadece siyasette değil, ahlaki anlamda da sorunların yaşandığını ifade eden Karamollaoğlu, “Türkiye bir yolsuzluk, israf, rüşvet havzasına döndü. Devlet ile işiniz var ise mutlaka milyonlarca liralık bir şey ödemelisiniz. Bu nedenle ülkede yatırımlar durdu. Sadece devletin yaptığı hizmet yatırımları var, onları da kimlerin yapacağı belli, şeffaflık tarihe karıştı” değerlendirmesinde bulundu.

“GARİBANIN SOFRASINA BAKIN”

Ekonominin her geçen gün kötüye gittiğini, ancak iktidarın bunu düzeltecek politikalar geliştirmesinden uzak olduğunun altını çizen Karamollaoğlu, “İktidarın ekonomide yaptığı tek şey ya prensip değiştirmek ya da kurumların başkanlarını değiştirmek. TÜİK başkanlarını değiştiriyorlar. Neden, çünkü işin ehli kişileri aramıyorlar. Rakamlarla oynayacak kişileri arıyorlar. Ülkede geçim sıkıntısı artarken, bir avuç azınlık, ‘Ne sıkıntısı, soframızda ne eksik’ diyor. Siz bir de garibanın sofrasına bakın. O sofrada çöpten toplanan ekmek var” ifadelerini kullandı.

“ÇÖZÜMÜN ADRESİ BİZİZ”

Ülkede yaşanan sorunlara yönelik iktidarın politika geliştiremeyeceğini belirten Karamollaoğlu, sözlerinin sonunda partililerine şöyle seslendi: “Yaşanılan sorunlara çözüm burada. Çünkü bu ülkede Hakk’ı hakim kılmak isteyen bir kuruluş var, onun adı da Saadet Partisi’dir. Saadet Partisi sadece ülkemizin değil, bütün dünyanın ihtiyacı olduğu fikri, inancı, politikaları savunan tek partidir. Canla başla gayret göstereceğiz. Bu olumsuzlukların üstesinden geleceğiz.”

milligazete

Editör: İbrahim Halil Aksoy