İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Polat Mahallesindeki Damlataş Mağarasında incelemelerde bulundu. İlçenin Polat Mahallesi sınırları içerisinde 2260 metre yüksekliğindeki Kuzkaya Tepesinin 2150. metresinde ve çok sayıda sarkıt ve dikitin bulunduğu mağarada incelemelerde bulunan Kaymakam Köroğlu, mağaranın durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Damlataş Mağarası turizmin hizmetine açılması için çalışma yapılacak.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde sebze ve meyve üretiminin artırılması ve vatandaşı teşvik etmek amacı ile yeni seraların açılması kararı alındı.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan projeler ile ilgili toplantı yapıldı. Kaymakamlık salonunda düzenlenen toplantıya, İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Emre Sülü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYDV) Müdürü Emrah Çoban, Milli Emlak Şefi Bülent Kilik ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde çalışan mühendis ve veteriner personeller katıldı. Toplantıda İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan kapya biber, sırık domates ve yapılacak olan projeler görüşülerek, Doğanşehir’de sebze ve meyve üretiminin artırılması ve vatandaşı teşvik etmek amacı ile yeni seraların açılması kararı alındı.

Editör: İbrahim Halil Aksoy