Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'ne Huber Köşkü'nden canlı bağlantı ile katıldı. Erdoğan, "2021 senesini ülkemiz ve milletimiz için bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz. Elbette sıkıntılarımız var. Aynı zamanda geleceğe ümitle bakmak için de pek çok sebebe sahibiz." dedi. 

Erdoğan, "Artık yabancılar Türkiye'ye geldiklerinde bizim yollarımıza, köprülerimize, havalimanlarımıza gıptayla bakıyor. Sağlık hizmeti için artık bizim vatandaşımız yurt dışına gitmiyor." ifadesini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle;

Turgut Özal gibi var gücümüzle çalışıyoruz

Bugün vefatının 28. yıldönümü olan 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal'ı rahmetle yad ediyorum. Rahmetli Özal ülkemizin güçlenmesi ve kalkınması için gayret sarf etmiş, samimiyeti, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile milletimizin gönlünde taht kurmuş büyük bir siyasetçidir. Merhum Özal gibi vatanperver devlet adamlarından devraldığımız hizmet sancağını çok daha yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Takoz muhalefet önümüzü tıkama çalıştı

Dicle Nehri üzerinde yükselen bu dev eserin inşasında emeği geçen Ulaştırma Bakanlığımız başta olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Bu ülkenin ve milletin hayallerini gerçeğe dönüştüren emek sahiplerinin her birine teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye'nin ihtiyacı eser ve hizmet siyasetidir. Biz de bu anlayışla ülkemizin dört bir yanına eserlerimizle yatırımlarımızla hizmetlerimizle mührümüzü vuruyoruz. Ülkemizin batısında ne varsa doğusunda da o olsun diye koşturuyoruz. Bu hizmetleri de çoğu zaman terör örgütlerine, destekçilerine ve takoz muhalefetiyle önümüzü tıkamaya çalışan kifayetsizlere rağmen hayata geçiriyoruz. Son 19 yılda şehirlerimiz arasındaki gelişmişlik farklarını giderme yolunda attığımız her adımda bölücü örgüt ve siyasi uzantılarını daima karşımızda bulduk. Her türlü alçaklığa imza attılar. 

Yabancılar Türkiye'ye geldiklerine yollarımıza gıpta ile bakıyor

Sağlık hizmeti için artık bizim vatandaşımız yurt dışına gitmiyor. Artık yabancılar Türkiye'ye geldiklerinde bizim yollarımıza, köprülerimize, havalimanlarımıza gıptayla bakıyor. Sağlık hizmeti için artık bizim vatandaşımız yurt dışına gitmiyor. Her yıl yüzbinlerce yabancı, şifasını ülkemizdeki hastanelerde arıyor.

20 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık

Türkiye'nin koronavirüs salgınıyla mücadelesi hem Dünya Sağlık Örgütü hem de Batılı basın yayın organları tarafından örnek gösteriliyor. Dünyada 100'e yakın ülkenin henüz ilk doz aşıya dahi ulaşamadığı bir atmosferde biz 20 milyon doz aşıyı vatandaşlarımıza uyguladık.

2021 senesini bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz

2020 yılını yüzde 1,8 gibi önemli bir büyüme oranı ile kapattık. İhracatta sanayi üretiminde her ay yeni rekorların haberlerini alıyoruz. Mart ayında ihracatımız geçen yılın aynı ayına göre yüzde 42,2 artışla tüm zamanların en yüksek aylık ihracatına ulaştı. 2021 senesini ülkemiz ve milletimiz için bir şahlanış yılına dönüştüreceğiz. Elbette sıkıntılarımız var. Aynı zamanda geleceğe ümitle bakmak için de pek çok sebebe sahibiz. Tüm umutlarını Türkiye'nin tökezlemesine, ülkemizin kaosa ve krize sürüklenmesine bağlayan muhterislere fırsat vermeyeceğiz.

Polis, ‘128 milyar dolar nerede’ manisini okuyan davulcuyu arıyor+

Kamuda kadrolaşmanın önü açıldı! Tartışmalı yasa yürürlüğe girdi

Editör: İbrahim Halil Aksoy