AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Milletvekili Mustafa Şahin, Başbakan Başdanışmanı Taha Özhan, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci, Bayram Taşkın, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve birçok partili yönetici Kale’yi ziyaret etti.

Kale ziyareti sırasında konuşan AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, “Kale bizim onur duyduğumuz, gurur duyduğumuz bir ilçemiz. Türkiye’de üçüncü oldu. Bu bizim için bir gurur. Bunu birinciliğe taşımak için de elimizden geleni yapacağız. Oy almadığımız sandıkları da birebir ziyaret ederek, oradaki seçmenleri ziyaret ederek, Türkiye’de birinci olmak için gerekli gayretleri göstereceğiz” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, “Kale ilk günden beri her zaman bizi gururlandırdı ve sağlam durdu. Ülkedeki gelişmeleri çok yakından takip etti. Bunun da gereğini her sandıkta yerine getirdi. Büyükşehir ile birlikte biz Kale’nin birçok bölgesini inceledik. Kale’nin önemli hizmetlere ihtiyacı var. Kanalizasyon ve özellikle yol. Bütün ilçelerimizde olduğu gibi Kalemizin de ciddi bir yol ihtiyacı var. Bütün Kaleliler bir aradayken söyleyeyim yol genişletme işlerinde biraz fedakar olursak, biraz sadaka ve zekat hükmünde bakarak, bahçelerimizden yarım metre, bir metre verirsek yol sorunumuz kalmayacak. Bunu sadaka olarak verelim” ifadelerini kullandı.

“YÜZDE YÜZ HEDEF KOYDUK”
AK Parti altıncı sıra milletvekili adayı Bayram Taşkın da, “AK Parti’nin Kalesi, inşallah yine Kale olmaya devam edecek ve Türkiye’de rekor kıracak. Kale’ye bu yakışır. Kale olmanın yükü ağır. Bu ağır yükü tekrar siz İzollu hemşehrilerimizin sırtına verdik. Yüzde yüz bir hedef koyduk. İnşallah bu çıtayı yakalayacağız. Allah’ın izni ile Malatya’dan 6-0 bir sonuçla çıkacağız” diye konuştu.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da, 2014 seçimlerini de Kale’de başlattıklarını belirterek şunları söyledi: "Binlerce kez şükürler olsun. Kale, Türkiye’nin kalesi olduğunu gösterdi. Bu yapmış olduğunuz tavır ve davranıştan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum. Türkiye’ye vermiş olduğunuz o güçlü destek her daim karşılık buldu. Bugün Türkiye için çok önemli bir beyin, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ayrı ayrı dönemlerde başdanışmanlığını yapmış Kaleli, İzollulu bir kardeşimiz Taha Özhan adayımız. Malatya’dan Allah nasip ederse milletvekili olacak. Bu da sizlerin daha çok oyları ile olacak.” 

AK Parti milletvekili adayı Bülent Tüfenkçi de, muhalefet milletvekillerinin konuşmakla övündüğünü belirterek "Biz, hizmetle övünüyoruz. Birileri konuşur, AK Parti yapar. İşte AK Parti’nin farkı budur. Birileri gelip sizin aklınızı karıştırabilir. Şunu yapacağız, bunu yapacağız, bol keseden vaatler verebilir. Ama geldiklerinde siz lütfen sorun, ‘Geçmişte ne yaptınız? Malatya için ne yaptınız? Bu memleket için ne yaptınız?’ bunları sorun” diye konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy