Basın mensuplarının, ilkeli, sorumlu yayıncılık anlayışıyla kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirme gibi önemli bir misyonu olduğunu kaydeden Başkan Çakır’ın mesajı şöyle:


“Özellikle çok zor şartlar altında görev yapan yerel basın çalışanları başta olmak üzere tüm basın mensupları; kamuoyunu bilgilendirme adına, doğru, tarafsız haber verme, objektif davranma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındıran önemli bir mesleği icra etmektedirler. Bir nevi amme hizmeti gören basın mensupları, biz kamu yöneticileri ile halk arasında köprü vazifesi de görmektedirler. Basın mensuplarının daha rahat bir şekilde görev yapmaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni her zaman yapma çabası içerisinde olduk. Her şartta, mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek halkımızın haber alma hakkını sağlayan ve aynı zamanda Malatya’mızın kalkınmışlık düzeyi ile tanıtımına katkı sağlayan tüm basın mensuplarımızın “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.”

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, AHMET ÇAKIR'A PROJELERİNİ SUNDU

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti. Yeşilyurt Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine başlayan Proje Birimi Başkan Çakır ve Başkan Polat’a Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılması planlanan projelerle ilgili sunum yaptı.



Editör: İbrahim Halil Aksoy