Süper Lig’de kalıcı ve istikrarlı olabilmek için, iyi bir teknik heyet ve doğru isimlerden kurulu bir takım yapmayı planlayan sarı-siyahlı kulüp, işe ilk olarak teknik heyet seçimi ile başlayacak.

Bu doğrultuda Başkan Gevrek’in İstanbul’daki ofisini karargah merkezi olarak kullanacağı belirtilen yönetimin, talip olunan oyuncular ile görüşme ve imza töreni gibi işleri burada yürüteceği ifade ediliyor.

Başkan Gevrek’in İstanbul’a davet ettiği Sportif Direktör Ali Ravcı’nın geçen sezon ki kadrodan devam edilmesi düşünülen oyuncular ile yeni sözleşme yapılması konusunu da başkana ileteceği öğrenildi. Gevrek ve Ravcı’nın yeni teknik heyetin belirlenmesi noktasında da gündemde olan isimlerle nihai görüşmeyi gerçekleştirmeyi planladığı ifade ediliyor.

Öncelikle listenin başında olan Ertuğrul Sağlam ile Mustafa Reşit Akçay’a son kararlarının sorulacağı, alınacak cevaba göre de teknik heyet konusunun seyrine karar verileceği öğrenildi.

Yeni Malatyaspor’un Süper Lig kadrosunda Azubuike, Dialiba, Pereira, Eren Tozlu, Rahman Buğra Çağıran, Murat Akça, Murat Yıldırım, Sadık Çiftpınar, Sunday Mba ve Ertaç Özbir’in yer alacağı belirtilmişti.

Editör: İbrahim Halil Aksoy