Hafta sonu oynanan maçta tüm olumsuzluklara rağmen ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başaran, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Hafta sonu oynanan maçta saha şartları kötü olmasına rağmen elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyduk. Artık zeminin durumunu her defasında söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Bizim şampiyon olmamız lazım. Camia olarak buna kilitlendik. Hiçbir bahanemiz yok. Hakemler ve diğer olumsuzluklar için yapacak bir şey yok artık. İlk yarıda da hakemlerden çok etkilenmiştik. Onun için güzel bir galibiyet aldık. Daha farklı olabilirdi. Yani biz oynayan takımız, daha da farklı olabilirdi. İnşallah Anadolu Selçuklu maçını da kazanıp, Of maçıyla bir 3'te üç serisi yapıp, liderliği alırız. Tamam, lig uzun bir maraton belki ama bir an önce lider olmamız lazım. Onlar bizi takip etsin. Bu durum bize yakışmıyor” dedi.


Tecrübeli oyuncu, Samet Kartal'ın gelmesiyle orta sahada kendisinin daha da rahatladığını söyleyerek, “Samet kardeşim bu maçta 1 gol 1 asist yaptı. Zaten daha önceden yakın arkadaşım benim. Adana Demirspor'da da birlikte oynamıştık. Daha iyi olacağına inanıyorum. Onunla iyi anlaşıyorum. Yeni gelen Sadık olsun, Enes olsun iyi futbolcular. Ben de elimden geldiğince takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Hocamızın verdiği görevi yapmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Takımın bir diğer tecrübeli oyuncusu Serkan Çalık ise, ilk maçların her zaman için zor olmasına rağmen galip gelerek, iyi başladıklarını belirtti.


Çalık şunları söyledi:
“Saha şartları çok kötü olmasına rağmen, iyi mücadele ettik. Bence iyi bir kamp dönemi geçirdik. Yeni bir haftaya giriyoruz. Ofspor maçı da haftaya oynanacak. Zor bir hafta olacak. Biz de bu maçlar için iyi konsantre olup, elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ligin ilk yarısında ne yazık ki kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik. Bunun telafisini yapmamız lazım. Bu üç maçı da hayırlısıyla almak istiyoruz. Ben de kendim gün geçtikçe daha iyi olmak için çalışacağım. Çünkü uzun bir süreç bu. Ben de bundan sonraki haftalarda gollerimle, asistlerimle daha çok katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu.

 

YENİ MALATYASPOR'DA KONYA ANADOLU SELÇUKLU MESAİSİ

TKİ Tavşanlı galibiyetiyle başlayan Yeni Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Konya Anadolu Selçuklu maçının hazırlıklarına başladı.
Resmi küç



Editör: İbrahim Halil Aksoy