Yeni Malatyaspor'da, Menemen Belediyespor maçında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından moraller bozuldu. Bu sezon sahasında ilk mağlubiyetini alan ve ligde 3. sıraya gerileyen sarı-kırmızılı takımda, teknik direktör Mustafa Uğur'un radikal kararlar alması bekleniyor.

UĞUR: "OYUNCULARIM ELLERİNDEN GELENİ YAPTI"
Tecrübeli teknik adam, Menemen Belediyespor karşısında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Maç için çok fazla yorum yapmayacağım. Üzgünüz. Futbol şansı bizden yana değildi. Özellikle müsabakanın ilk yarısında. Bir çok gol pozisyonu bulduk. Golü bulsak skor farklı olurdu. Ama gol pozisyonlarını yakalarsanız atacaksınız. Bunun bahanesi olmaz. Fakat genel olarak ağır bir zemin, bizim lehimize olmadı. Rakip takım arzulu ve istekli oldu. Rakip takımızı kutluyorum. Oyuncularımın tamamını kutluyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Yapabileceklerinin en iyisini yapmaya gayret ettiler. Tabi kayıp puan fazla ama biz yine inanıyoruz. Biz bu sezon şampiyon olacağız" dedi.

"DEVRE ARASI NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"
Devre arasında gerekeni yapacaklarını dile getiren Uğur, "Bir çok hatalar yaptık. Üzgünüz. Fazla detaya girmeyeceğiz. Hiç kimse farklı anlamasın. Kendimize farklı bir opsiyon tanımayacağız. Bizim amacımız bu takımı bu şampiyon yapmak gerek. Devre arası ne gerekiyorsa tamamını yapacağız. Önlemlerin tamamını devre arası alacağız" ifadelerini kullandı.

YENİ MALATYASPOR GERİ VİTESE TAKTI


Editör: İbrahim Halil Aksoy