Sarı-kırmızılı takımın başarılı kalecisi Ertaç Özbir, son günlerde hakkında çıkan haberle ilgili olarak İHA muhabirine önemli açıklamalarda bulundu.

Kulüpten alacağı olduğunu ve bu alacağını TFF kanalıyla almak istediği yönünde çıkan haberle ilgili olarak, “Kulüp başkanımızla oturup konuştuk. Kulüpten alacağım bir ücret var. İlk görüşmemizde başkanın söylediği miktarda anlaşamadık. Lütfen bu konuda taraftarımız bana kızmasın. Bu para benim hak ettiğim bir para. Başkanımızla oturup tekrar konuşup, bir anlaşma zemini bulabiliriz. Sonuçta benim Yeni Malatyaspor ile sözleşmem devam ediyor. Önceliğim her zaman kulübümdür” diye konuştu.

“HEDEFLERİM ARASINDA YENİ MALATYASPOR İLE SÜPER LİG’E YÜKSELMEK VAR”
Ertaç, yeni sezonda kalıp Yeni Malatyaspor’un kalesini korumak istediğini sözlerine ekleyerek, “Yeni Malatyaspor ile sözleşmem devam ediyor. Teknik heyet ve yönetim beni isterse kulübümle yeni sezonda devam etmek isterim. Tabi onların beni istemesi önemli diye düşünüyorum. Geçen sezon yaşadıklarım herkesin malumu. Ben ekmek yediğim yere hiçbir zaman ihanet etmem ve oranın başarısı için terimin son damlasına kadar savaşırım. Umarım Yeni Malatyaspor’da yeni sezon için iddialı bir hedef ortaya konur ve ben de bu hedefin gerçekleşmesinde pay sahibi olurum. Hedeflerim arasında Yeni Malatyaspor ile Süper Lig’e yükselmek var" ifadelerini kullandı.

Editör: İbrahim Halil Aksoy