PTT 1. Lig’de kulübe yeni kaynaklar bularak ekonomik anlamda sıkıntı yaşamak istemeyen Yeni Malatyaspor yönetimi, isim hakkını pazarlama kararı aldı. Medicana Sağlık Grubu ile ön görüşmede bulunduğu öğrenilen Adil Gevrek başkanlığındaki yönetimin masadan memnun ayrıldığı öğrenildi.


Şirketin aynı zamanda Malatyalı olan yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt ile bir araya gelen Adil Gevrek’in “Medicana” ismini takımın ön adı yapmaya sıcak baktığı ifade edildi. Kendi memleketine ekonomik anlamda destek olmak için daha önce Sivasspor’a verdiği desteği bu kez Malatya’ya verme niyetinde olan iş adamı Hüseyin Bozkurt, Adil Gevrek ile İstanbul’da görüştü.


Ekonomik olarak prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen tarafların anlaşmanın detaylarını kamuoyu ile paylaşmak için ilerleyen günlerde geniş katılımlı bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor. İsim hakkı anlaşmasıyla Yeni Malatyaspor’un yıllık ne kadar kazanacağı şimdilik açıklanmazken, sarı-kırmızılı takımın adı Medicana Yeni Malatyaspor olarak değişecek.

Editör: İbrahim Halil Aksoy