Nurettin Soykan Tesisleri’ndeki ziyarette Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten ve altyapı sorumlusu Hanifi Gömülü hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Mustafa Sarı, Yeni Malatyaspor’un Malatya’nın en önemli ortak paydası olduğunu, şampiyonluğunu canı gönülden kutladığını kaydetti. Sözlerine “Malatyaspor’a hayırlı olsun demeyeceğiz. Malatya’nın yeri ne 2. lig, ne de PTT 1. Lig, Malatya’nın yeri Süper Lig” diyerek başlayan Mustafa Sarı, “Biz bir an önce Malatyasporumuzu görmek istiyoruz. Malatya’nın yeri burası değil. Malatyaspor bu ülkenin sporunda iz bırakmış, adı olan bir kulüptür. Metro Turizm olarak Malatyaspor’un Süper Lig mücadelesinde elimizden gelen her desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.


Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yeni Malatyaspor’un yerinin Süper Lig olduğunu söyledi.
Malatya’da kaybolan futbol aşkını canlandırmak için göreve geldiklerini ve kısa sürede bunu başardıklarını belirten Pilten, “Mustafa Bey’in de söylediği gibi yerimiz Süper Lig. Biz bundan sonraki süreçte rehavete kapılmadan bunun mücadelesini vereceğiz. Bugün Metro olarak destek olacağınızı açıklamanız inanın bizi fazlasıyla mutlu etti. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy