Milli takımda da Feyyaz Uçar ile çalışan Sadık, “Çok güzel bir ortam var. Yönetimi olsun, teknik heyeti olsun çok ciddi bir kulüp. Yeni Malatyaspor’u tercih etmemdeki en büyük neden budur. 2.5 yıllık bir imza attım. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. İlk maçımız ertelendi kardan dolayı. İki günlük bir izin yaptık. Şimdi tekrar Malatya’da toplandık. Tavşanlı maçı için hazırlıklarımıza başladık. Hafta sonu bir galibiyetle, güzel bir serinin başlangıcı olarak girmek istiyoruz lige” dedi.

 


Mili takımdan Feyyaz Uçar’ı tanıdığını belirten Sadık, “Milli takımda birlikte çalıştık. Açıkçası ben 2.ligi düşünmüyordum. PTT Ligi’nde olursa bir takım, orayı tercih edecektim. Fakat Feyyaz Hoca arayıp, Malatyaspor gibi büyük bir camiada çalışacağını söyleyince ben de başka hiçbir alternatifi düşünmedim. Direkt seve seve gelirim dedim. Feyyaz Hoca çok sevdiğim, saydığım bir hocadır. Onun sayesinde buralardayım. Şampiyonluk yolunda bu takıma fayda sağlayabilirsem ne mutlu bana” şeklinde konuştu.


Mersin İdmanyurdu takımından kiralık olarak kadroya dahil edilen Malatyalı defans oyuncusu Mehmet Enes Sığırcı da Malatya’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.


Genç defans oyuncusu Enes, “Ailem burada yaşıyor. Malatya büyük bir camia. Yeni Malatya benim hedefimde olan bir takımdı. Küçüklüğümden beri taraftarıyım zaten, bunu çevremdeki herkes bilir. Gururla taşıyacağım formasını. İnşallah Allah’ın izniyle bu sene şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.


Malatya’da amatör takım Yeşilyurt’ta 4 sene oynadığını kaydeden Enes, “Yeşilyurt’ta oynarken talipler vardı. Malatyaspor paf takımına istemişlerdi o zaman. Dışarıyı ben tercih ettim. Çünkü alt yapısı sağlam olan bir kulübe gitmek istedim. Benim için hayırlısı böyleymiş. Yine dönüp dolaşıp geldiğimiz yer Malatya. İnşallah bu sene güzel şeyler olacak. Ortam çok iyi burada. Feyyaz Hoca ile çalışmak çok büyük şans bizim için. Milli takım hocasıydı, şimdi bizim hocamız. Lider puan kaybetti. Bizim puan almamız lazım. Bir maç eksiğimiz var. Elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

44 MALATYASPOR FIRTINA GİBİ

Malatya'nın BAL Ligi 3'üncü Grup'taki temsilcisi 44 Malatyaspor'da devre arası çalışmaları sürüyor.


Editör: İbrahim Halil Aksoy