İkinci yarıya galibiyetle başlayan Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Konya’ya gitti. Malatya’dan ayrılmadan önce Türkiye Futbol Federasyonu idman sahasında bir çalışma gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda, tüm oyuncular çalışmada yer alırken, sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Osman Fırat da idmanın bazı bölümlerinde takımla birlikte çalıştı. Konya Anadolu Selçukluspor müsabakasını Hüseyin Çiftsüren yönetecek.


SEYİRCİ YASAĞI CEZASI BU MAÇTA UYGULANACAK
Yeni Malatyaspor’un Ofspor ile oynayacağı 20. hafta karşılaşması ertelenince sarı-siyahlı takımın almış olduğu deplasmanda seyirci yasağı Konya Anadolu Selçukluspor maçında uygulanacak. Konya maçını Yeni Malatyaspor’a ayrılan tribünlerden izleyemeyecek olan sarı-kırmızı taraftarlar bu maçtan 3 gün sonraki Of deplasmanını misafir tribünlerinden izleyebilecek.

FERHAT’IN OPERASYONU BAŞARILI GEÇTİ
Yeni Malatyaspor’un kendi alt yapısından kadrosuna kattığı genç oyuncu Ferhat Genç’in Malatya’ya döndüğü öğrenildi. Kalbinde fazladan damar olduğu için Ankara’da operasyon geçiren genç oyuncunun başarılı bir tedavi programının ardından yeniden Malatya’ya gelerek dinlendiği belirtildi. 1 haftalık idmansız geçecek sürenin ardından yeniden hafif tempoda çalışmalara başlayacak 18 yaşındaki sol çizgi oyuncusunun A takıma dönecek olmasının teknik heyet ve takım arkadaşlarında mutluluk yarattığı belirtildi.

GENÇ SERGEN TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞIYOR
Yeni Malatyaspor’un devre arasında kadrosuna kattığı isimlerden Samed, Enes ve Sadık’ın dışında genç bir oyuncu da takımla birlikte çalışmalara katıldı. Altay alt yapısında ve U-20 milli takımında Feyyaz Uçar’ın öğrencisi olan 20 yaşındaki ön libero oyuncusu Sergen Piçinciol, sarı kırmızılı takımın kadrosunda idmanlara çıkmaya başladı. Genç oyuncu ile sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Editör: İbrahim Halil Aksoy