Konuyla ilgili açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk 2016 yılı yatırım programında yer alan yatırımların tamamlanması için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışmalara hız verdiklerini söyledi.
Öztürk, “Bu kapsamda Mayıs ayı içerisinde başlanan Büyükşehir Belediyemizce ortaklaşa yapmakta olduğumuz imara uygun yolların açma, genişletme, istinat duvarları çekilmesi, dolgu yapılması ve asfalt kaplama işlemleri devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Bu kapsamda Durucasu Mahallesinde yolların genişletilmesi ve ıslah edilmesi çalışmalarını başlattıklarını belirten Öztürk, “Şu anda Sivas Karayolu ile Durucasu mahallemiz arasındaki yolun genişletme çalışmalarına başladık. İki aracın yan yana geçmekte zorlandığı ve virajlarda araçların karşıdan gelen aracı görmekte zorlanması sebebi ile bu yolları genişleterek inşallah oluşabilecek kazaların önüne geçerek vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Hizmet için görevde bulunduklarını dile getiren Öztürk, “İlçemiz adına çalışmalarımız söz verdiğimiz gibi aralıksız devam edecek"diye konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy