Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve Yazıhan Milli Eğitim Müdürü Fethullah Taylan, Malatya Defterdarı Murat Yiğiter’i ziyaret etti.
Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, ziyarette mülkiyeti Hazineye ait kullanılmayan okulların onarımların yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetinde kullanılmak üzere Köy Konağı olarak düzenlenmesi için Yazıhan Belediyesi’ne tahsisi talebinde bulundu.


Başkan Öztürk, Köy Konağı yapacakları kullanılmayan okulların yöre halkına çok amaçlı hizmet vereceğini ve bu konuda kamu yararının göz önünde bulundurulacağını söyledi. Defterdar Murat Yiğiter ise Belediyenin talebi doğrultusunda bu projeye destek vereceklerini ifade ederek hizmet adına atılan adımların her zaman destekleyicisi olacaklarını söyledi. Defterdar Yiğiter, hazırlanan bu proje nedeniyle de Başkan Öztürk’e teşekkür etti.

FETHİYELİLER ÇİMENTO FABRİKASINI PROTESTO ETTİ

Malatya'nın Yazıhan ilçesine bağlı Fethiye Mahallesi'nin Eminlik Mevkii'ne Fatemtur Maden, Turizm, İnşaat, Ticaret Aş. tarafından yapılmak istenen çimento fabrikası ve malzeme ocaklarına karşı yöre köylülerinin açtığı davanın ilk duruşması bugün Malatya İdare Mahkemesi'nde görüldü.
Res


Editör: İbrahim Halil Aksoy