Toplantıya Vali Toprak’ın yanı sıra, İlçe Kaymakamı Tolga Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkilileri, MASKİ yetkilileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.


İlçedeki genel güvenlik ve asayiş konuları, yatırım çalışmaları, ele alındığı toplantıda konuşan Vali Toprak, ilçenin sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve bunlara çözüm bulmak için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Vatandaşa hizmet etmenin görevleri olduğunu ifade eden Vali Toprak, “Şüphesiz ki eksikliklerimiz var, ihtiyaçlarımız var, bir takım zaman içerisinde karşılanamayan yapılması gereken işler var. Bunların hepsinin planlanması yapılıyor. 18 Mart'ta Cumhurbaşkanımızın Malatya'ya teşrifleri ile birlikte 99 tane 1,2 Milyar TL tutarındaki projenin açılışını gerçekleştirdik. Önemli hizmet alanları var ama onunla birlikte yine yapılması gereken çok işlerimiz var. Sizlerin taleplerini de dinleyeceğiz ama ben öncelikle devletimize, milletimize şükran duygularımızı ifade ediyorum. Allah devletimize, milletimize, ordumuza hiç birimize bir zeval vermesin, güzellikler içerisinde, sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde, huzur içerisinde yaşayıp gidelim. İhtiyaçlar karşılanabilir, gecikmelerde olabilir ama Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bekası önemlidir” ifadelerini kullandı.


Türkiye’nin her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Vali Toprak, “Biz güçlü Türkiye'yi inşa etmek ve gücümüzü birleştirmek noktasındayız. Gücümüzü üretmek için kullanacağız, dışarıya muhtaç olmayacağız, kendi imkanlarımızı, uzay sanayimizi, savunma sanayimizi, üretim gücümüzü daha iyi bir noktaya getireceğiz ve bu güçle birlikte inşallah önümüze çıkan engelleri de aşmış olacağız” şeklinde konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy