Vali Kamçı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının depreme dayanıksız olması sebebi ile boşaltılarak Kaymakamlık binası içerisinde hizmet vermeye başlamasından dolayı da Kaymakamlık binasını gezerek incelemelerde bulunup personelle de görüştü.

Binadaki incelemelerinin ardından Kaymakamlık makamında Kaymakam Memi ve Daire Müdürlerinden faaliyetleri hakkında bilgiler alan Vali Kamçı özellikle İlçe Milli Eğitim Müdüründen Lisans Yerleştirme Sınavı konusunda ilçenin başarı durumunu sordu. Başarı ortalamasının % 50 olduğunu öğrenen Vali Kamçı daha başarılı sonuçlar beklediğini belirtti.

İlçedeki sağlık kurumları ve doktorlar hakkında da bilgi alan Vali Kamçı sağlık konusunda her türlü desteği vereceklerini belirtti.

    Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen 2 adet süt ineği projesinin hayata geçirilmesinden sonra bu güne kadar yapılan çalışmalarda başarı elde edildiğini ve proje sayesinde ailelerin kazanç elde etmeye başladığı belirtildi.

Vali Kamçı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığından ilçede asayiş olaylarının fazla olmadığı, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerinin büyük bir özveri içerisinde görevlerini yerine getirdiği bilgisini aldı. İlçe Kaymakamı Memi’ de ilçenin genel durumu hakkında bilgiler vererek tüm kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Vali Kamçı kendisine sunulan brifingin ardından ilçe Kaymakamı Memi’ye ve daire müdürlerine çalışmalarında başarılar dileyip teşekkür ettikten sonra ilçeden ayrıldı.  

Editör: İbrahim Halil Aksoy