Hakkari ve Iğdır’da meydana gelen terör saldırılarıyla ilgili konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Dökülen her kanın hesabı mutlaka sorulacaktır" dedi.

Yaklaşan 1 Kasım Genel Seçimleriyle de ilgili konuşan Tüfenkci, “7 Haziran Seçimlerinden dolayı bir belirsizlik ortamı oluştu ve bu belirsizlik ortamı birilerinin şımarmasına neden oldu, bu yüzden Türkiye’nin acilen tek başına ve güçlü bir iktidara ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Bülent Tüfenkci’ye KOOP-İŞ Sendikası ziyaretinde AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

5 ilde faaliyet gösteren Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri sendikası Malatya Şube Başkanı Necdet DURAK Hakkari ve Iğdır’dan gelen şehit haberlerinden dolayı üzüntülü olduklarını belirterek “İnşallah bölgemizde ve ülkemizde bu üzüntüleri giderecek ve yüreklere su serpecek atılımlar olur. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise 1 Kasım seçimleri öncesi istişare toplantısı gerçekleştirmek için böyle bir ziyarette bulunduklarını söyleyerek “Gönül isterdi ki bu iş 7 Haziran seçimlerinde bitsin ve ülkemiz huzur içinde istikrarına devam etsin ama maalesef tek başına iktidar kurulamadı. Seçimlerden sonra oluşan belirsiz ortam ise terör olaylarının artmasına neden oldu. Devletimiz bu terörün üstesinden gelebilecek güçte” ifadelerini kullandı.

Terör örgütü PKK tarafından Iğdır ve Hakkari’de güvenlik güçlerine yönelik yapılan saldırılarla ilgili de konuşan Kahtalı, “Saldırılarda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum, inşallah onların kanını dökenler her bir damlanın karşılığını ödeyecekler” dedi.

Ziyarette son olarak konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise Iğdır’da ve Hakkari’de güvenlik güçlerine yönelik yapılan hain saldırıları hatırlatarak “Dökülen her kanın hesabı mutlaka sorulacaktır. Biz ülkenin birliği ve beraberliği noktasında elimizden gelen her türlü gayreti ve fedakarlığı gösterirken birilerinin sürekli yangına körükle gitmesi ve terör örgütünü temiz çıkarmaya çalışması üzücü bir durum, bunları yapanların vicdanları elbette ki sızlayacaktır” diye konuştu.

Yaklaşan 1 Kasım Genel Seçimleriyle de ilgili konuşan Tüfenkci, “7 Haziran Seçimlerinden sonra ortaya çıkan belirsizlik birilerinin şımarmasına neden oldu, bu yüzden Türkiye’nin acilen tek başına ve güçlü bir iktidara ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

BÜLENT TÜFENKCİ

Editör: İbrahim Halil Aksoy