Büyükşehir Belediyesi Özalper Semt Konağı’nda gerçekleştirilen programda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, öğrencileri hayata hazırladıklarını belirtti.


Gençay, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın şehrin fiziki imarının yanısıra insanı merkeze alan sosyal yatırımlara da büyük önem verdiğini vurgulayarak, “Sayın Başkanımızın direktifleri doğrultusunda semt konaklarımızda ve çok amaçlı sosyal tesislerimizde hizmetlerimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.


Öğrenciler tarafından çeşitli şiirlerin okunduğu programda daha sonra ödüller verildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin 5 semt konağı ile 2 eğitim merkezinde olmak üzere 7 merkezde yürütülen TEOG hazırlık kurslarına devam eden 5.6.7.8. sınıf öğrencilerinden Türkiye geneli yapılan deneme sınavında birinci olanlara başarı belgesi ile çeşitli ödüller takdim edildi.
Toplamda 28 öğrencinin ödüllendirildiği programda, Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanı İhsan Gençay, Kültür ve Eğitim Şube Müdürü Mükremin Yağbasan ile öğrenci velileri de hazır bulundu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy