Yeşiltepe 3 Nolu sahada yapılan antrenmanda kondisyon arttırıcı çalışmalar yapan sarı kırmızılılarda, futbolcuların bir hayli hırslı oldukları gözlendi.


İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan 44 Malatyaspor Teknik Sorumlusu İsmail Tekin, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. İki haftalık bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Tekin, “Havaların iyi gitmesinden dolayı çalışmalarımızı Malatya’da yaptık. Artık müsabaka haftasına girdik. Liderle aramızdaki puan farkını kapatabilme adına önümüzde 12 final niteliğinde maç var.

İkinci yarıda oynanan maçların telafisi olmayacak. Tahminiz dışında bir puan kaybı yaşamaz isek, bu grubu lider bitirme ihtimalimiz çok yüksek. Tabi takımlar transferler yaptılar. Biz de transfer yaptık. İki futbolcu daha almamız gerekiyordu ama olmadı. Tabi kulüpten kaynaklanan sorunlardan değil bu transferlerin olmaması. Tamamen talip olduğumuz oyunculardan kaynaklandı. Biz de dengeleri bozmama adına bu transferleri yamadık. Bu kadro aslında hesapta olmayan kayıplara baktığımızda lider bana göre. Tabi mevcut durumu ikinci yarıda lehimize döndüreceğiz. Yine buna yapacak olanlar bu futbolculardır. Müsabaka haftasının ilk gününde de çalışmalarımıza başladık” şeklinde konuştu.

YENİ MALATYASPOR TKİ TAVŞANLI'YA BİLENİYOR


Editör: İbrahim Halil Aksoy