Tohma Mahallesi’ni ziyaret ederek ev toplantısına katılan Akkurt, Kadınların sıkıntı ve taleplerini dinledi. Projelerini anlatan Akkurt, seçildikleri takdirde her koşulda vatandaşların yanında olacağına dair söz verdi.


Saadet Partisi Yeşilyurt belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, seçim çalışmaları kapsamında Tohma Mahallesi’ni ziyaret ederek ev toplantısında kadınlarla bir araya geldi.


Sorun, sıkıntı ve talepleri dinleyen Akkurt, seçimlerde destek istedi.
Seçildikleri takdirde vatandaşları unutmayacaklarını vurgulayan Akkurt, her koşulda vatandaşların yanında olacağına dair söz verdi. Akkurt, “Sizi unutmayacağım. Evladınız evlenecek, evlendirmek için yardıma ihtiyacınız olacak gelirim bir kardeşiniz, bir evladınız, bir bacınız olarak başım üstüne elimden gelen yardımı yapacağım. Neye ihtiyacınız olursa olsun hastanız mı oldu, hastaneye yetiştiremiyor musunuz veya hastanızı başka bir memlekete mi götürmeniz gerekiyor tedavi ettirmek için yanıma gelin elimden gelen desteği sağlayacağım size. Taziyemiz mi var biz yanınızda olacağız, iyi gününüzde de kötü gününüzde de. Ama sizin de bizim elimizden tutmamızı istiyoruz bırakmamak üzere.” Dedi.
Vaatlerini sıralayan Akkurt şunları söyledi, “Asfaltı yapacağım, suyumuzu da getireceğiz buraya, yolumuza yapacağız, park bahçelerimizi de yapacağız, okulumuza yapacağız. 200'ün üzerinde öğrencimiz varsa burada okulu Milli Eğitim işbirliği ile yapacağız. Okul eksiğimiz tamamlanabilir bunun sözünü veriyorum. Milli Eğitim işbirliği ile belediyenin katkılarıyla bunu tamamlarız. Bu ölçekte liseyi ek bina şeklinde lise öğrencilerine tahsis ederiz. Biz doğal parklar yapacağız, ağaçlandırmayı fazla yapacağız, Tahterevallileri, bütün oyuncakları doğal üretimden istifade ederek yapacağız. Alt yapı üst yapı sorunumuz var dememeliyiz. Altyapı ve üstyapılarımızı bitirdik, sıfırladık, tamamladık bu memlekette alt ve üst yapı sorunumuz olmayacak dememiz lazım. Böyle adayları desteklememiz lazım. Biz buna söz veriyoruz” diye konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy