“HİZMETLERİMİZİ HIZLI VE ADALETLİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTECEĞİZ”

 

Marasalı, Doğanşehir’in Malatya’nın en büyük ilçesi olmasına rağmen hizmet alamadığına vurgu yaparak, “Göreve geldiğimiz takdirde Büyükşehir’in hizmetlerinden her ilçe hızlı ve adaletli bir şekilde faydalanacaktır” dedi.

 

Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Malatya’nın Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. Marasalı, Saadet Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Erarslan ve beraberinde partililer ile birlikte ilçede esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Yoğun ilgi ile karşılaşan Marasalı, esnafın ve vatandaşın sorunlarını sıkıntılarını dinledi, yerel seçimlerde destek istedi.

 

Marasalı ziyaretin ardından yaptığı açıklamada Doğanşehir’in hizmet almadığını belirterek, şöyle konuştu; “Doğanşehir’in en işlek caddelerinin bile yolları patlak, su, çamur ve toz toprak içerisinde. Vatandaş diyor ki; ‘Büyükşehir Belediyesinin nimetlerinden faydalanamadık ama külfetini çekiyoruz.’ İnsanları bu noktaya getirmemek lazım.

 

“ZAMANINDA GELMEYEN ON KURUŞ, ETMEZ BEŞ KURUŞ”


Marasalı göreve geldiği takdirde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden her ilçenin hızlı ve adaletli bir şekilde yararlanacağını belirterek, “Allah nasip ederde göreve gelirsek Büyükşehir’in yapacağı hizmetleri ilçeler arasında adaletli ve zamanında yapacağız. Esnaf dilinde bir söz vardır, ‘Zamanında gelmeyen on kuruş, etmez beş kuruş.’ O yüzden zamanında gelmeyen hizmet, hizmet olmaktan çıkıyor. Biz hizmeti tam, eksiksiz ve zamanında yapacağız. Hizmetlerimizi yaptıktan sonra da Doğanşehir Belediyesi’ni de sıkıştıracağız, hizmet yapmasını isteyeceğiz. Doğanşehir’de ana artelde bir park yapılacak. Bu benim ilçeye üçüncü gelişim. Hala aynı ilk gün ki gibi duruyor. Maalesef hizmetlerde aksama var, kalite yok. Doğanşehir Malatya’nın en büyük ilçesi maalesef yıllardır aynı Doğanşehir. 

Doğanşehir’e Malatya’dan gelen öğretmen, memur akşam geri dönüyor. Burada memurun, işçinin, emeklinin oturabileceği alanların yapılması lazım. Malatya’nın en büyük ilçesini layık olduğu yere taşımak lazım. Ben Doğanşehirlilere söz veriyorum. Kendilerinin güvenlerine layık olacağıma verdiğim sözü tutacağıma söz veriyorum.” İfadelerini kaydetti.

 

Saadet Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Sinan Erarslan ise “Doğanşehir’de Saadet Partisi olarak birçok projelerimiz var. 7 günde 7 Pazar projemiz var. Yollarımız, al yapı, üst yapı ile ilgili sıkıntılar var ilçede. Buradaki memurlar akşam saatlerinde Malatya’ya dönüş yapıyorlar. Doğanşehir’i göç veren değil, göç alan bir ilçe haline dönüştürmek için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğiz” diye konuştu.

 

Editör: İbrahim Halil Aksoy