Gevrek, önlerindeki maçlara bakacaklarını ifade ederek, "Maalesef üzgünüz. Karşımızda kapanan bir takım vardı. Hedefe oynayan bir takımın kendi sahasında puan kaybetmemesi lazım ama bunlar olabilecek şeyler. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu kaybı telafi edeceğiz. Kartalspor iyi kapandı ve bir türlü o kilidi açamadık. 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.


Ligde puan kayıplarının yaşanabileceğini kaydeden Gevrek, "Bütün maçları kazanamazsınız. Kartalspor da takımımıza karşı kapandı. O kilidi bir türlü açamadık. Olacak şeyler bunlar. Yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.

"MAZERET ÜRETMEYECEĞİZ"
Gevrek, maçta hakem hatalarının da bazı pozisyonlarda etkili olduğunu ifade ederek, "Hakemlerin bazı kararları aleyhimize oldu. Eren'in son pozisyonunda bir sıkıntı oldu. Hakem hataları olabiliyor. Böyle hakemler illa ki ligde denk gelecek. Ama sonuçta ne olursa olsun biz hakem mazeretinin arkasına sığınmayacağız. Bizim maçı kazanmamız gerekiyordu. 2 puan kaybettik ama bunu telafi edeceğiz" diye konuştu.

Editör: İbrahim Halil Aksoy