Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dövizlerinizi bozdurup Türk lirası ve altına yatırım yapın” çağrısı, ülkenin dört bir yanında yankı buldu. Malatya Battalgazi’de berber Hasan Türkoğlu, döviz bozduranlara ücretsiz tıraş yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı'nın çağrısı üzerine böyle bir kampanya başlatma kararı aldığını ifade eden Türkoğlu, “300 dolar bozdurup makbuzunu getireni ücretsiz tıraş edeceğim. Umarım tüm kamuoyu elinden geleni yapar” dedi.

Ülkemizin içerisinden geçtiği bu sıkıntılı süreçten bir an önce çıkması konusunda herkesin elini taşın altına koyması çağrısında bulunan Türkoğlu, “Cumhurbaşkanımızın çağrısına destek olmak amaçlı biz de böyle bir kampanyaya başvurduk. Umarım halkımız, kamuoyu elinden geleni yapar. Bu ekonomik krizden çıkmamızda herkes yardımcı olur. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın yanındayız” diye konuştu.

Kuaför çalışanlarından Uğur Dişçi de kampanyaya herkesin destek olması çağrısında bulunarak, “Herkesi bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanımızın her zaman yanındayız” dedi.

Kuaför çalışanı Samet Duman, kampanyaya destek verdiklerini kaydederek, “Herkesi bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum. Kim ne derse desin Sayın Cumhurbaşkanım seni başkan yapacağız” dedi.

“Herkes destek olmalı”
Müşteriler de düzenlenen kampanyanın yerinde bir kampanya olduğunu ifade ettiler. Ahmet Övünç isimli vatandaş, yıllardır tıraş olduğu berberinin bu kampanyayı düzenlemesine memnun olduğunu kaydederek, herkesin destek olması çağrısında bulundu.
Berber salonu işletmecisi Hasan Türkoğlu, başlattığı kampanyanın ekonomik göstergeler normal duruma gelene kadar devam edeceğini ifade etti.

Editör: İbrahim Halil Aksoy